• 疫情制服抗菌面料banner1920
  • Kniiingjacket
  • pabrik
  • milih
  • Souvenir T-Shirt
  • 3 Wong Team Service

    3 Wong Team Service

    Saben performs fungsi dhewe, klompok wong campuran tengen skills profesional kanggo ndhukung saran cocok, ora sumelang bab desain, noto supaya lan produksi, layanan.

  • 2 Jam Sakcepete Response

    2 Jam Sakcepete Response

    24 jam online, nanggepi cepet 2 jam, tansah luwih cepet saka wong, kanggo menehi saran profesional lan solusi.

  • 1 Stop Solution

    1 Stop Solution

    We duwe pengalaman lengkap kanggo Manufaktur lan pelayanan, desain / Sampling / produksi / layang mung kabeh ing perusahaan kita, kita bakal ngewangi sampeyan kanggo mesthekake proses pengadaan efektif, Iku nyimpen wektu, gaweyan lan sumelang.

Jiangxi Gift Ing Industrial Trade Co., Ltd., wis Manufaktur produk textile kanggo taun, profesional ing Knitting & Kain rasukan, sublimation Tshirts, Hoodie, Topi, Bags, bandana etc., angka peparingé, promosi, marketing, karyawan , hajat, acara etc.

We mbiayai ing taun 1998, minangka "Nanchang Suburb Hongwei Knitting Garment Factory". Saiki ngembangaken minangka dhewe pabrik nyulam, lan siji Woven ageman pabrik "Nanchang Liqin Garments Co., Ltd." lan siji pabrik printing "Nanchang Baisheng Printing Co., Ltd.", ngembangaké karo chain produksi lengkap. Kang kekiatan GiftIn kanggo kurban solusi lengkap kanggo marga saka pelanggan.

Read More

Baru

Feature Products