• 疫情制服抗菌面料banner1920
 • Kniiingjacket
 • fabrikë
 • zgjedh
 • Souvenir T-këmisha
 • 3 Personat Ekipi i Shërbimit

  3 Personat Ekipi i Shërbimit

  Çdo kryen funksionet e veta, një grup njerëzish me përzierje të drejtën e aftësive profesionale të ju përkrah këshilla e duhur, ju nuk bëni merak për projektimin, rregullimin e rendit dhe të prodhimit, të shërbimit.

 • 2 orë Menjëherë Përgjigje

  2 orë Menjëherë Përgjigje

  24 orë online, përgjigje të shpejtë në 2 orë, gjithmonë më shpejt se të tjerët, për t'ju dhënë sugjerime profesionale dhe zgjidhje.

 • 1 Stop Zgjidhja

  1 Stop Zgjidhja

  Ne kemi përvojë të plotë për prodhimin dhe shërbimin, dizajn / marrjen e mostrave / prodhimit / ofrimit të vetëm të gjithë në kompaninë tonë, ne do të ju ndihmojë për të siguruar një proces efektiv të prokurimit, Kjo ju kursen kohë, përpjekje dhe merak.

Jiangxi dhuratë Në Industrial Trade Co, Ltd, është prodhuese e produkteve të tekstilit për vite me rradhë, profesionale në thurje dhe rrobat e endura të, lartësim Tshirts, Hoodie, kapele, çanta, Bandana etj, vlera për dhurata, promovuese, marketing, punonjësit , festimet, ngjarjet etj

Ne financuar në vitin 1998, si "Nanchang Suburb Hongwei thurimë Fabrika veshje". Tani duke zgjeruar si vet fabrikë thurje, dhe një Woven vesh fabrikës "Nanchang Liqin rroba Co, Ltd" dhe një fabrikë shtypjen "Nanchang Baisheng Printing Co, Ltd", si zhvillim me zinxhir të plotë të prodhimit. E cila Fuqizimi GiftIn për të ofruar zgjidhje të plotë për hir të konsumatorëve.

Lexo më shumë

Arritje të reja

Feature Produkte