https://www.gift-in.com/uploads/海报-37.jpg
https://www.gift-in.com/uploads/海报-41.jpg
https://www.gift-in.com/uploads/516.jpg
https://www.gift-in.com/uploads/1214.jpg

Service ngaropéa

Marathon Sublimation Koléksi
ODM / OEM

Marathon Sublimation Koléksi

sublimated acara Marathon Adat ngajalankeun t-shirt
Rincian pamahaman
Olahraga Jersey Koléksi
kaunggulan urang

Olahraga Jersey Koléksi

baju olahraga tim custom
Rincian pamahaman

Baju adat

nempo jéntré pamastian kualitas

tentang Kami

Profil Perusahaan :

Jiangxi Gift In Industrial Trade Co., Ltd., parantos ngadamel produk tékstil mangtaun-taun, profésional dina Knitting & Woven garments, Sublimation Tshirts, Hoodie, Hats, Bags, Bandana etc., Nilai pikeun hadiah, promosi, pamasaran, karyawan. , celebrations, acara jsb Urang dibiayaan dina taun 1998, salaku "Nanchang Suburb Hongwei nyulam Garments Factory".Ayeuna ngembangna salaku pabrik nyulam, sareng hiji Woven nganggo pabrik "Nanchang Liqin Garments Co., Ltd."sareng hiji pabrik percetakan "Nanchang Baisheng Printing Co., Ltd.", Salaku ngembang kalayan ranté produksi lengkep.Anu nguatkeun GiftIn pikeun nawiskeun solusi lengkep pikeun konsumén.

diajar deui
  • Abdi bogoh prot bébas

    Otoritas Pelabuhan Grand Bahama (GBPA) leres-leres pantes nilai luhur pikeun pandangan éstétikana dina sababaraha taun ka pengker.Kampanye "I Love Freeport" ngan saukur saé sareng teu kedah dieureunkeun.Éta ningkatkeun imajinasi sémah ku cara anu positip sareng ngajantenkeun warga bangga salaku ...

    nempo jéntré
  • Balap Jalan Salem

    The 1st Annual Salem Road Race - Dipidangkeun ku Notch nyaéta Minggu, 10 Séptémber 2017.The 2nd Annual Salem Road Race 10k dibere ku Notch Brewing nyaéta Minggu, 9 Séptémber 2018.Dicitak deui Ti: https://www.salemroadrace.com/ https://www.facebook.com/salemroadrace/

    nempo jéntré